Door te klikken op de foto krijgt u een grotere foto te zien.

Bloemmahonie secretaire, fineer gelijmd op grenenhout, gedateerd op 1880. Reparaties uitgevoerd aan schuifdelen laden en -lopers, sleutel bij gemaakt en nieuw torentje gedraaid, daarna alles opgepoetst.

Totale restauratie hollands kabinet, onderkast en bovenkast geheel gedemonteerd en opnieuw verlijmd, laden en deuren geheel opnieuw verlijmd, ladelopers vervangen, sleutels bijgemaakt, waarna de gehele kast is schoon gemaakt, gekleurd en opnieuw in de was gezet.

Mahoniehouten bureau, gemaakt van cubamahonie, totale restauratie, kleur was heel erg  vergeeld, opnieuw afgewerkt met behoud van tijdsleven, dat wil zeggen deuken en krassen door gebruik zijn grotendeels behouden om het meubel er niet te nieuw laten uit zien.

Een zogenaamd orgelgebogen ladenkastje gemaakt ven wortelnoten fineer, reparatie van laden en schuifdelen, en voorzien van een nieuw blad met wortelnoten fineer. het kastje in de was gezet en het blad half gepolitoerd en daarna in de was gezet, gedateerd op 1890

Steunconsole voor 17 eeuwse schouw, gemaakt van lindenhout, volgens bestaand model

Twee gootklossen gemaakt van merantie in de lievevouwestraat.

Engels mahonie bureau, helemaal gerestaureerd, zijkanten opnieuw gefineerd, opkleur gebracht en gepolitoerd.

tafelblad doorgezaagd en opnieuw gelijmd, onderstel helemaal gelijmd en twee torentjes nieuw gemaakt. Klant wilde zelf de afwerking doen.

Een zogenaamde kruispootkabinet, rug breder gemaakt, nieuwe scharnieren en sleutel bijgemaakt. Binnen en buitenkant wortelnotenfineer waarvan de buitenkant versierd is met een dubbele bies verlijmd onder 45 graden krasseband.

Mahonie Zeeuws kabinet, onderkast opnieuw gefineerd, daarna het geheel gerestaureerd opkleur gebracht en opnieuw afgewerkt

Dubbel gebogen wortelnoten porceleinkast, gedateerd 1885. totale restauratie daarna helemaal opgepoetst.

Christusbeeld van gips behoefde reparaties aan het gips en afwerking na verhuisschade, kleur gemaakt van acrylverf en afgewerkt met glanslak.

Altaar van het St. Sebastiaangilde  Middenstuk vervangen blad verder schoon gemaakt en gelakt met een laksoort waardoor het lijkt dat er geen lak op zit.

Dubbel gebogen wortelnoten porceleinkast, gedateerd 1885. totale restauratie daarna helemaal opgepoetst.

Christusbeeld van gips behoefde reparaties aan het gips en afwerking na verhuisschade, kleur gemaakt van acrylverf en afgewerkt met glanslak.

FRANSDIJKSHOORN ANTIEKRESTAURATIE  St. Antoniusstraat 11 – 4611 TA Bergen op Zoom, Telefoon 0164  265343, Mobiel 06  510 486 58