Door te klikken op de foto krijgt u een grotere foto te zien.

Drie deurs schuifkast
De buitenkant is van essenfineer met white wash en afgewerkt in blanke lak (2250 cm hoog en 2650 cm breed). De binnenkant heeft grenen planken van 28mm dik, tegen het doorhangen.

LP en CD kast
Uitgevoerd in essenfineer, zwart gelakt (90 x 244 cm).
Bureaukast uitgevoerd in essenfineer, zwart gelakt met twee deurtjes (160 x 210 cm).

Segmentkastje
Gemaakt uit multiplex en vliegtuigtriplex, afwerking met verf op alkydhars basis.

Vijfdeurs draaikast
De buitenkant is van essenfineer met white wash en afgewerkt in blanke lak. De binnenkant is van grenen en blank gelakt (2250 x 2760 cm).

Keukenkastje met apothekerslade
Het blad is van zwart assoluto steen.

Boekenkast
Deze kast heeft een vakverdeling van 40 x 40 cm, de laden zijn bedoelt als bergruimte voor cd’s. De afwerking is lakwerk in kleur.

TV-kast
Deze kast is vervaardigd uit kersenhout en afgewerkt in blanke lak.

Hangende kast
Het lijkt of deze kast aan het plafond hangt, echter hij is bevestigd aan de muur.
Gemaakt van plaatmateriaal, afwerking verfwerk.

Schuiftafel
Deze ruime tafel van 1,75 meter is uitschuifbaar tot 3,20 meter!

Keukentafel
Gemaakt van mahonie (68,5 cm x 100 cm), de poten zijn 13 mm aan de onderkant smaller gemaakt. Het onderstel is gekleurd naar het blad toe, daarna 4 lagen watergedragen blanke lak.

Bureau
Een prachtig massief kersenhouten bureau. Het ladekastje is van MDF en gefineerd met kersenfineer. De bladmaat is 225 x 100 cm en 8 cm dik. Het geheel is gelakt met een 2-componenten lak.

Tafel
Tafel gemaakt van MDF afgewerkt met een witte 2-componenten lak. De tafel is niet uittrekbaar maar twee losse bladen zijn aanschuifbaar gemaakt.

Ontvangstbalie
Een gebogen ontvangstbalie voor een kantoor. Deze balie is vervaardigd van gebogen triplex beplakt met perenfineer, een glazenblad met glazen schuifdeuren.

Salontafel
Massief kersenhout salontafel. Het boven en onderblad zijn diagonaal geplaatst. De tafel is gelakt met een 2-componenten lak.

Eettafel
Deze tafel is wit gelakt met ovaalvormige hoeken.  Het middenblad is van bijpassend ovaalvormig glas. Het onderstel: losse chrome poten.

Schuifkast
Een ruime beukenhouten schuifkast met bureau, let op de rvs-kegel als voet.

Motorjacht
Een prachtig afgewerkte luxe badkamer en een salontafel in teakhout voor motorjacht.

Keuken
Deze keuken (2009) is gemaakt van HPL verlijmd op MDF met een keukenblad van arduin. De deuren en laden zijn greeploos, er op duwen en de lades gaan open.

Tafels
Deze twee tafels met klapzijden zijn gemaakt van maas-beukenhout.

Keukenblok
Dit blok is gemaakt van MDF met lariksfineer, een kunststof aanrechtblad en hangkastje.

Boekenkast
Deze kast is gemaakt van grenen en de profielen van meranti. De afwerking is op basis van watergedragen lak (RAL 9010).  Deze ruime kast is meer dan 3 meter breed en 225cm hoog!

FRANSDIJKSHOORN MEUBELS & NIEUWWERK  St. Antoniusstraat 11 – 4611 TA Bergen op Zoom, Telefoon 0164  265343, Mobiel 06  510 486 58